A gyermekemmel kapcsolatban is tudatos vagyok

Életem része a tanulás. Elmondhatom, hogy az eddigi életemből bizony már több, mint 20 évet tanulással töltöttem, ha ebbe beleszámítom az általános és középiskolát, a főiskolát és egyéb képzéseket. Persze ez számomra nem teher, hiszen szívesen tanulok, sőt az életfilozófiám része az élethosszig tartó tanulás, vagyis hogy jó pap holtig tanul.

A mai felgyorsult világunkban szerintem ez nem meglepő. Annyi újdonsággal találkozunk évről évre, hogy már szinte nem is lehet követni, de rengeteget kell tanulni, fejlődni hozzá. Például 10-15 évvel ezelőtt ki gondolta volna, hogy a közösségi média ennyire befolyásolni, sőt meg fogja határozni a életünket. Vagy ki gondolta volna, hogy például a mesterséges intelligencia révén mennyi mindenre képesek leszünk.

Jóval gyermekem születése előtt már tudatosan készültem a gyermeknevelésre, mert szerintem erről is rengeteget lehet és kell is tanulni. Így találtam rá például a lord.shop.hu/nedves-torlokendo-popsitorlo oldalra, ahol hatalmas választék van a babáknak szánt popsitörlőkből és bárki kedvére válogathat. Na jó, őszintén megvallva nem magamtól találtam meg az említett oldalt, hanem az egyik barátnőm küldött át egy üzenetet, hogy szeretettel küldi a lord.shop.hu/nedves-torlokendo-popsitorlo linket, mert neki nagyon bejött.

Amit én mindig vásárolok erről az oldalról az a Sleepy Natural bambuszos törlőkendő. Ez egy abszolút prémium minőségű termék, aminek már a csomagolása is megnyerő, mert a műanyag fedélnek köszönhetően sokáig megőrzi a nedvességet és frissességet. Roppant jó és kímélő a baba bőrének mivel több, mint 99%-ban tisztított vizet tartalmaz. Összetételét tekintve pamutból készült, de tartalmaz bambuszrostokat is. Ez nagyon különlegessé tesz, mert a bambusznak köszönhetően kiváló a nedvességmegtartó és elvezető képessége. Szinte mindentől mentes, mert nem tartalmaz se alkoholt, se parabént, se káros anyagokat, se színezéket, sem pedig illatanyagot. Tehát teljesen hipoallergén és bőrgyógyászok által is tesztelt. Én nagyon szeretem, a gyermekem is, így bátran ajánlom mindenkinek.

Ha a gyermekemről van szó, akkor a pelenka terén is a prémiumra törekszem. Ezért választottam az említett oldalról a szintén Sleepy Natural bambuszos nadrágpelenkát is. Haonlóan a popsitörlőhöz ez a pelenka is tartalmaz bambuszrostokat, melyek gyorsan elvezetik a nedvességet. A pelenka speciálisan lágy, mert 100%-os tiszta vizzel kezelték a felületét. Szintén mindentől mentes, mert nem tartalmaz semmilyen olyan anyagot, ami irritálhatná a baba bőrét. Különlegessége, hogy tartalmaz egy nedvességjelző csíkot. Ez azért praktikus, mert így mindig tudjuk, hogy mikor kell cserélni a pelenkát.

A tudatosság jegyében a takarításra és tisztításra is nagy hangsúlyt fektetek, vagyis egyáltalán nem mindegy, hogy otthon mit használok. Ezért szoktam megrendelni ebből a webshopból az öko csomagot, mely rengeteg olyan terméket tartalmaz, amit amúgy is használok. Például én nagyon szeretem az Oxygén földbarát termékeket. Jó minőségüek és nem utolsó sorban még a bolygónak sem ártunk velük.

Összességében nagyon elégedett vagyok ezzel az oldallal (lord.shop.hu/nedves-torlokendo-popsitorlo) és örülök annak, hogy a barátnőm révén megismerhettem.