A legjobb plasztikai sebész kezei alatt szépülhettem

Már az egyetem alatt is gondjaim voltak az énképemmel, sajnos elég kis mellek adattak meg nekem. Persze, tudom én, hogy minden nő úgy szép, ahogy van. És nyilván mindenki úgy szép ahogy van. Viszont én egy szóval sem mondtam azt, hogy nem vagyok szép, csupán azt, hogy A-s melleim vannak. Ez a méret pedig testvérek között is kicsi. Szerintem azzal nincsen semmi gond, ha egészséges önbizalmat szeretnék vagy pedig végre kipróbálnék egy mélyen dekoltált pólót úgy, hogy nem látni be a köldökömig. Ezért is döntöttem úgy, hogy felkeresem az egyik legjobb plasztikai sebész szakembert, Dr. Kelemen Ottót. Övé a Kelemed Plasztika, ami Budapesten és Pécsett is megtalálható. Nekem szerencsére nem kellett messzire mennem, mivel fővárosi vagyok. Amint kiléptem egyetemről és sikerült összespórolnom annyit, hogy megengedhessek magamnak egy B-s, esetleg C-s implantátumot, felkeresem a doktor urat.

Nagyon előzékeny és kedves volt már a recepciós hölgy is a telefonban. Az időpontok terén rosszabbra számítottam, azonban itt mutatkozik meg a teljes létesítmény mögött fekvő kiváló logisztika, ugyanis nem kellett fél, vagy akár egy évet várnom a konzultációs alkalomra. A megbeszélés során nagyon szimpatikus volt már az is, hogy az én érdekeim voltak szem előtt tartva. Ez annyit takar, hogy nem szeretett volna rábeszélni a szakorvos a nagyobb implantátumra, sőt, meggyőzött a kisebbről. Látta azt, hogy az én alkatomnak, az aktuális méreteimnek és a bőrömnek a B lenne a megfelelő kosárméret. Persze mindent be lehet erőltetni mindenhová, viszont az vagy nem lesz szép, vagy begyullad és kilöki a test. Olyanokat pedig sajnos elég sokat látni a TV-ben és olvasni is a hírekben. Egy hozzáértő, szakmai alázattal és hosszú évek tapasztalatával rendelkező plasztikai sebész azonban nem fogja engedni, hogy páciense olyan implantátumot vagy szolgáltatást válasszon, ami veszélyeztetheti a komfort érzetét vagy az egészségét.

A plasztikai sebészek gyöngye – Komplikációk nélküli műtét és felgyógyulás

Amikor minden le lett egyeztetve a doktor úr és közöttem, megkaptam az időpontomat a műtétre. A hasznos tanácsokkal el lettem látva és az is javasolva lett, hogy olvassam el a plasztika.info.hu oldalon található blogokat, ismertetőket és gyakori kérdéseket. Ezek által teljes mértékben fel leszek majd készülve, hiszen ez a Kelemed Plasztika weboldala. Amint hazaértem a konzultáció után és felocsúdtam a mámoromból, úgy döntöttem, hogy felnézek az oldalra és már most elkezdem az informálódást. Habár még messze a műtét, jobb előbb, mint később. Ráadásul, lehet, hogy egy csomó információ van fent, amit még értelmezni és emészteni is kell majd. Nem szeretem utolsó pillanatra hagyni a dolgokat, tehát most sem tettem így.

Nagyon szépen megkomponált, letisztult oldalról van szó egyébként. A színek visszaadják az egészségügy tiszta állapotát, arról árulkodik, hogy maga a magánrendelő is egy tiszta, steril hely. Abban tényleg megállapodhatunk, hogy a konzultáció helye egy nagyon patika állapotban lévő iroda volt, tehát nem túloz sem az oldal, sem pedig én. Egy ilyen neves plasztikai sebésznek, mint amilyen dr. Kelemen Ottó, más környezete nem is lehet. Az ápolt megjelenéshez és a letisztult rendelőhöz még egy nagyon kiváló, végtelen szakmai alázattal rendelkező sebész szakorvos társult. Figyelmesen meghallgatott és nem utasított vagy elutasított, csupán tanácsokkal és észrevételekkel szolgált.

Pontosan erre volt szükségem, ugyanis annyi bírálatot kaptam már emiatt a műtét és gondolat miatt, hogy nem szerettem volna itt is csak a kiosztást hallani. Szerencsére erről szó se volt, nem kellett csalódnom az elvárásaimban. Szakmai érvekkel meg lettem győzve a kisebb kosárról és utólag visszatekintve nagyon jól tettem, hogy hallgattam a tanácsra. Elégedett vagyok a tükörben látott képpel és pont akkora a mellméretem, amilyen elképzeltem magamnak régebben. Ilyen az, amikor az alkathoz is viszonyít egy profi, és tudta, hogy az én vékony alkatomhoz a B méret nagyon jól fog illeni és nem fog kicsinek hatni.

Hogyan is történt a műtét és az előkészítés?

Nekem már az is nagyon szimpatikus, hogy nyilvánosak az oldalon a volt páciensek véleményei. Nem mindenki szeret büszkélkedni, vagy épphogy nem büszkélkedni azoknak az őszinte visszajelzésével, akiken egy életre szóló beavatkozás lett elvégezve. Szerencsére azonban a Kelemed Plasztika olyan szintű profizmussal van megáldva, hogy nem is félnek a negatív visszajelzésektől – hiszen egészen biztosan nem is lesz egy sem. Ezt már a nagyon jól kigondolt és kivitelezett jótállás rendszer is garantálja, hiszen nem mindenhol lehet ilyen mértékű szolgáltatásokat igénybe venni.

plasztikai sebész
A megfelelő plasztikai sebész kiválasztása mindig nagy körültekintést igényel. Spórold meg a kutatómunkát és dönts elsőre jól: plasztika.info.hu!

Azonban egy plasztikai sebész esetében nem csupán a vélemények fontosak, hanem bizony a fényképek is. Számos embernek el lehet venni, vagy éppenséggel meg lehet hozni a kedvét egy-egy beavatkozáshoz már pusztán azzal, ahol az előtte és utána állapotok tálalva vannak. Dr. Kelemen Ottó esetében is megfigyelhető az, hogy a beavatkozásai után a hegek minimálisak és az összhatás egyáltalán nem mesterkélt, sőt kifejezetten természetes. Csak úgy, ahogy az én új mellem is, ami komplikáció nélkül gyógyult meg. Ez nyilván egy részt, pontosabban: egy jó nagy részt a doktor úrnak köszönhető, azonban nekem is jelentős szerepem volt benne.

Odafigyeltem a tájékoztatón és minden tanácsot maradéktalanul betartottam. Utánaolvastam a gyógyulási folyamatnak az oldalon és tényleg az összes blogbejegyzést végig olvastam. Akárhányszor ránézek erre a honlapra, mindig találok valami új tartalmat vagy képet és ennek úgy örülök. Innen is látszik az, hogy pörög az élet és pörög a cég, hiszen folyamatosan frissíteni kell minden tartalmat.

Plasztikai sebész rendelőjébe jöttem, megváltást találtam

Az én őrangyalom egészen biztosan plasztikai sebész formájában szállt alá a mennyből, amikor engem műtöttek. Számtalan műtéti fotót megnéztem és nagyon sok ismert ember fényképeit nagyítgattam arra várva, hogy nekem is majd egyszer ilyen szép szilikon mellem lesz. Viszont az eredmény minden vártnál szuperebb lett és a tükörbe nézve nem gondolom azt, hogy “máséra” vágynék. A szakorvos úr keze munkája megér egy misét, hiszen tökéletes a méret és a forma is, valamint igaza volt teljes mértékben a kisebb kosárméret kapcsán.

Senki sem mondaná meg, aki ismeretlen volt számomra a műtét előtt, hogy ezek nem igazi mellek. Habár én sosem tagadom, ha rákérdeznek és büszkén viselem, hiszen a plasztikai beavatkozás nem szégyen. Nem azért teszik a nők, mert elégedetlenek magukkal és utálják magukat. Azért teszik, hogy még inkább tetszem nekik az, amit a tükörben látnak és számukra még esztétikusabb legyen az összkép.

Én is ezért feküdtem kés alá, mert szerettem volna szebb lenni. Tudom, hogy azelőtt is nagyon szép és csinos nő voltam, viszont mindig éreztem azt, hogy valami hiányzik. Szerettem volna én is olyan pólókat felvenni, amik tetszettek, de sajnos a kicsi kosárméretem miatt nem úgy álltak sose, ahogy szerettem volna. Mára már azonban mindez a múlté és boldogan hordhatok mély V kivágást és az ideális mellméretem miatt nem is lesz kihívó, épp, hogy még esztétikus és formális a megjelenésem egy mélyebben dekoltált blúzban is.

Még egyszer köszönöm Dr. Kelemen Ottónak azt, hogy ilyen kiváló munkát végzett rajtam és nők százainak, ezreinek segít a mai napig. Remélem, hogy majd az implantátumom cseréjét is Ő fogja végezni, amikor lejár az ajánlott időszak. Addig is nincs más dolgom, mint vigyázni a melleimre pont úgy, ahogy eddig. Semmiben sem érzem magamat hátráltatva, viszont a magabiztosságom hatványozódott. Éljenek a műcicik!