A legjobb tananyag: szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php

Kétségkívül megtaláltam az internet legjobb oldalát, már ami az iskola felkészítéssel, előkészítéssel kapcsolatos. A tanulás és az elme folyamatos karban tartása kiemelten fontos, főként gyermekkorban, amikor a kicsik nagyon fogékonyak tudnak lenni az új ismeretekre. Ezek elsajátítása azonban embert próbáló feladat is lehet, ha a picik nem kapják meg a kellő figyelmet vagy a megfelelő eszközöket. Ha nem szeretnénk gyermekünket foglalkozásokra beiratni, vagy nem tudunk akkora összegeket áldozni, hogy egy profi foglalkozzon vele, akkor a legjobb lehetőséget vonultatom most fel. A szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php kiváló iskola előkészítő feladatokat ajánl, rendkívül kedvező áron. A szülőknek elég csak gyermekük mellett lenni, amíg azok oldják a feladatokat és látványos javulásnak lehetnek szemtanúi a könyv befejeztével.

A jó tananyag megtalálása mindenkinek kihívást jelent, sőt még nehezebb megalkotni azt. Szabó Szilvia mesterlogopédus azonban nem ismer lehetetlent és csak ontja ki a szaktudásával tűzdelt gyakorló feladatkönyveket. Egyaránt tökéletesek iskola előkészítésre és diszlexia prevencióra is, azonban számos más pozitív tulajdonságot is magukban hordoznak. Nagyon sok készség is fejleszthető a feladatgyűjteményei által, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a gyerekek iskolaérettek legyenek és ne hátrányból kezdjék meg az általános iskolai oktatást.

A szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php-n szerencsére megtaláltam azt a kiváló könyvet, ami a megváltást jelentette kislányom számára. Nagyon aggódtunk amiatt, hogy nem lesz megfelelő minden készsége és majd nem fogják iskolaérettnek mondani az óvónénik. Így tévedtem rá a szilvia-logopedia.hu oldalra, amiért a mai napig hálás vagyok. A pedagógus által összeállított szuper, egyre nehezedő feladványok kész felüdüléssel szolgáltak nekünk. Nem volt fárasztó a tanulás, az eredmény mégis látványos volt és magáért beszélt.

A kislányom imádta minden percét a színes feladatoknak, amik nem csupán jól voltak összerakva, de szórakoztatók is voltak. Megadták a gyerekeknek a sikerélményt azzal, hogy egyre nehezedtek. Nem kellett össze-vissza lapozgatnunk, szépen sorban tudtuk oldani a feladatokat. Nagyon jó érzés volt visszanézni azt, hogy milyen nehézségű feladatoktól indultunk és a könyv végére hova jutottunk. A látogatás a tudás birodalmába tényleg a legjobb választás volt számunkra, be is szereztük a kötet második részét, hiszen a kislányomnak nagyon tetszett.

Nem kellett senkihez sem igazodni időben, akkor csináltuk a feladatokat, amikor szerettük volna. És természetesen annyit, amennyit szerettünk volna. Nem volt nyomás rajtunk, nem kellett semmihez se mérni magunkat, ezért is sikerült minden olyan jól. Nagyon sokat fejlődtünk és örülök annak, hogy részese lehettem a tanulásnak és nem egy harmadik fél számolt be a lányom tanulásának előrehaladásáról, hanem én magam láttam. Figyelemmel kísértem minden mozzanatot és pontosan tudom azt, hogy mikor és mit tanultunk.

Szerintem egy szülő számára a legnagyobb öröm az, amikor gyermekét megdicsérik. Velem is így történt, amikor az általános iskolai tanító néni odahívott magához az első pár nap után. Nagyon megijedtem, hogy valami rossz történt, mégsem állunk készen az iskolára. Szerencsére hamar eloszlatta minden kételyemet, ugyanis széles mosollyal dicsérte a kislányomat. Mondta, hogy látszik, mennyire felkészültünk és gyakoroltunk. Érdeklődött, hogy kihez járt felkészítőre vagy hogy én vagy-e pedagógus. Itt már nekem is széles volt a mosolyom, hiszen az egészet egy könyvnek és hihetetlen önszorgalomnak köszönhetjük. A szülői értekezletre magammal is vittem a Szabó Szilvia által írt foglalkoztató könyvet és körbemutattam a szülőknek, akik esetleg szeretnék fejleszteni gyermeküket egy kicsit otthon.

Összességében mindenkinek ajánlom, hogy ellátogasson a szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php oldalra, hiszen a linken a valaha volt legjobb iskola előkészítő feladatgyűjtemény vár majd mindenkit. Lehet, hogy gyermeked most szerinted nem szorul rá a segítségre, de mindig van lehetőség tovább fejlődni. Ez a könyv olyan készségeket is fejleszt, amelyekről lehet nem is tudtuk mi, laikus szülők, hogy ilyen fontosak.