A RoadRecord használatát könnyű megtanulni

Nem mondom, hogy minden egyes nap figyelemmel kísérem, hogy mit tanul a gyerek, mert az túlzás lenne. De vagy én, vagy a másik felem azért figyelemmel követi, milyen számonkérései vannak, boldogul-e a feladott házival, vagy hogy alapvetően milyen a tananyag, mit tanulnak a mai fiatalok. Azt tudom, hogy régebben volt valami variálás a tankönyvekkel, és megmondom őszintén, már össze se tudom hasonlítani az ő tananyagunkat azzal, amilyen anno a miénk volt.

És persze neki nem vallom be, de sokszor gőzöm sincs arról, amit tanul. Pedig eskü, szorgalmas gyerek voltam annak idejét, de hát úgy látszik, ennyit felejt az ember… Pláne azzal kapcsolatban, amit nem is használ. De aztán szó ne érje a ház elejét, hogy én itt bármilyen szinten is megkritizálom az előírt tananyagot, mert erről nincs szó, de hát tudjuk, hogy az iskola nem ilyen értelemben nevel feltétlen az életre.

Nem lesz mindenre szükség valóban, amit ott elsajátítunk, de a tanulás tanulása, a szorgalom, a kitartás azért meghozza gyümölcsét. Egyébként is, hogy találhatnánk meg a saját „dilinket”, ha nem kéne verset elemeznünk, bonyolult matematikai egyenleteket megoldanunk, és bordásfalra másznunk? Azért az ember, vagyis a gyerek, csak élvez valamit ezek közül – mármint nem a felsorolt három példából, hanem az összes tantárgy közül gondolok legalább egyre, vagy egy részterületre.

Mivel én manapság már a cégvezetésre koncentrálok gőzerővel, ezért ha tanulok is valami újat, az tuti az én területemmel kapcsolatos. Így minden háttérbe szorul, ami még ezen felül érdekelne, de ráérek én még arra pár év múlva is… Ahogyan én látom, csak egyre könnyebbé és rugalmasabbá válik a tanulás maga is, szóval akár azt is megtehetem, hogy külföldi egyetemre hallgatok be egy kurzusra vagy éppen így szerzek diplomát… Ez annak idején elképzelhetetlen lett volna. Örülök, hogy a gyerekeimnek és a leendő unokáimnak már sokkal több lehetőségük van a nagyvilágban szerencsét próbálni, és persze én is igyekszem tartani a lépést a korral és a lehetőségekkel.

Ahogy említettem is, én aztán tudom, milyen céget vezetni, pláne sok beosztottal és egy komplett flottával. Gondolom, hogy azoknak, akik szintén ilyen munkakörben dolgoznak, vagy éppen vállalkoznak, nem kell bemutatnom, hogy az elszámolásnál milyen fontos a menetlevél kitöltése.

Tulajdonképpen azt is mondhatnám, hogy a pontos útnyilvántartás elengedhetetlen ahhoz, hogy jól szerepeljünk az adóhatóságnál, ha jármű fontos szerepet kap a céges ügyekben, de még akkor nem is beszéltünk az adókedvezményekről, ami szintén nem elhanyagolható tényező. De nemcsak hozzám hasonló cégvezetőknek jelenthet segítséget a roadrecord.hu oldalon bemutatott szuper applikáció, amiről ebben a bejegyzésben mesélni terveztem, hanem akár olyan egyéni vállalkozóknak is, akiknek a hivatása szorosan vagy bizonyos időközönként autóhasználathoz kötődik. Persze az is számít, hogy saját autóról vagy céges autóról van szó, de egy biztos: a sok adminisztrálni való dolog, többek között a menetlevél kitöltése egy olyan dolog, amivel bizony összességében rengeteg idő tud elmenni, és igazán körülményessé is válhat.

Éppen ezért jelent hatalmas segítséget számunkra a RoadRecord app, amelynek használatával jelentősen leegyszerűsödött a folyamatok dokumentálása és az elszámolás kérdése. Nem is kell mondanom, hogy hatalmas terhet vett le az én és a kollégáim válláról is!

Emlékszem, amikor először találtam rá a weboldalra, még fogalmam sem volt arról, milyen forradalmi felfedezést tettem. Azt egyből láttam, hogy bőven akad olvasnivaló az oldalon, egészen tetemes információmennyiséget gyűjtöttek össze. De nem csupán ez szól mellettük, hanem az is, hogy ezt a sok hasznos infót logikusan összerakott menükbe és almenükbe csoportosították, hogy bárki könnyedén eligazodhasson az oldalon.

Számomra igencsak fontos – pláne, mióta cégvezető vagyok, és jobban is tudom már, mire érdemes figyelni – az igényes, és információban gazdag, mégis letisztult és felhasználóbarát weboldal, szerintem sokat elmond az adott cégről, és arról, hogy milyen értékeket képvisel.

A RoadRecordnál tehát erre sem lehet panasz, és a profi site hozzájárult ahhoz, hogy ne „csak” az ott olvasottak győzzenek meg, hanem az összkép is egy hatalmas pirospont.

Ráadásul két hétig teljesen kockázat- és díjmentesen próbálható ki a RoadRecord app, ha szeretnél arról meggyőződni, hogy neked való-e.

Szerintem ez egy olyan lehetőség, amit nem érdemes kihagyni, ha rám hallgattok.

Amikor nekem ajánlotta egyik régi cimborám és kollégám a RoadRecordot, akkor nagyjából elmesélte, mit tud ez az egész történet, mire számíthatok, de azt is nagyon mondogatta, hogy nézzek szét a roadrecord.hu-n, mielőtt döntök. Aztán pedig amikor elmesélte, hogy van ez az ingyenes próbaidőszak, akkor rájöttem, hogy nagyon nincs min agyalnom, mert ezzel a lehetőséggel mindenképpen élnem kéne. Ezzel pedig ő is maximálisan egyetértett, hiszen tényleg mindenféle rizikótól mentes, egyébként még a bankkártyánk adatait sem kell megadni, mint ahogyan a hasonló „próbaidőszakoknál” szokott lenni.

Aztán ott van a RoadRecordnál az ügyfélszolgálat is, aminek egyből látjuk az elérhetőségét a honlap legfelső sávjában. És amiről még nem feledkezhetünk el, a használati segédlet, azaz a videók, szóval tényleg minden a rendelkezésére áll az embernek ahhoz, hogy megismerje az app működését, ha pedig mégis elakadna, akkor természetesen van kitől kérdezni. Azért persze próbáltam itt összefoglalni az alapvető tudnivalókat, illetve kicsit mesélni a saját tapasztalatomról a RoadRecorddal. Nálam elég hamar egyértelművé vált, hogy a próbaidőszakot követően szerződünk velük, és azóta is hálával gondolok arra a barátomra, aki megismertetett ezzel az applikációval.

Úgy vagyok vele, hogy amennyiben nekem valami bevált, akkor miért ne osztanám meg másokkal is ezt a tuti tippet?

Nem vagyok az a típus, aki sajnálja a másiktól, hogy ő is jól járjon. A RoadRecorddal márpedig tényleg jól jár minden felhasználó és cégtulajdonos, ugyanis profin összerakott szolgáltatásról és termékről van szó, amely tényleg forradalmi jelentőségű a menetlevél kitöltése és a többi kötelezettség szempontjából.

Mivel én már öreg róka vagyok, és tisztességesen végigjártam a szamárlétrát, ezért pontosan tudom. Hiszen tapasztaltam, hogy mennyit lehetett az ilyen elszámolásokkal manuálisan mókolni. Ennek pedig totálisan vége van, hiszen számtalan dolog automatizálásra került, ezen felül pedig nem kizárólag mobilkészülékről, hanem számítógépről is elérhető a program, így ha valamit utólag manuálisan szeretnénk felvinni, az is elvégezhető mindössze pár perc alatt, heti szinten.

Ki ne akarná megkönnyíteni a mindennapjait és az elszámolását?

Én legalábbis egy percig sem bántam meg, hogy beruháztam az appra. Így mindenkit csak biztatni tudok, hogy lesse meg bátran a roadrecord.hu oldalt, és éljen nyugodtan a próbalehetőséggel – hozzám hasonlóan –, ha felkeltette az érdeklődését a RoadRecord app.

Szerintem ha kipróbáljátok, onnantól nem akartok majd visszaváltani a hagyományos módszerre.

menetlevél kitöltése