A tananyagok gyártásával foglalkozó cégünk számára is kell székhely

Sokan lebecsülik a tankönyvek fontosságát. Mindenkinek csak az az emlék marad meg középiskolából, hogy milyen unalmas volt a történelem könyv, amit minden egyes dolgozat előtt kellett forgatni. Én azonban lassan rájöttem, hogy a tankönyvek lehetnek zseniálisak is. Úgy is lehet prezentálni ezeket a száraz tényeket a gyerekek számára, hogy az megérintse őket. Rengetegen aggódnak azonban amiatt, hogy ha így teszünk, akkor elvesztjük a pontosságot és mesekönyvet gyártunk a gyerekeknek. Én azonban teljesen szembe akarok menni ezzel az állítással, a saját tapasztalatomból kiindulva.

Mikor kicsi voltam, mindig is érdekelt a csillagászat. Viszont a középiskolában nagyon megutáltam ezt a fizikatanárom miatt. Évek kellettek ahhoz, hogy újra a kezembe vegyek egy szakkönyvet, ami ezzel a témával foglalkozik. Ez a könyv pedig emberi nyelven, humorosan volt megírva és jóval több információ maradt meg az fejemben az olvasás után.

Szerettem volna én is hozzájárulni ahhoz, hogy lehetősége legyen a szülőknek ilyen könyveket is vásárolni a gyermekeiknek, ezért el akartam indítani egy ezzel foglalkozó céget. Ehhez azonban székhelyet is kellett alapítani, úgyhogy felkerestem egy oldalt, amit a barátaim ajánlottak. Rákattintottam a székhelyszolgáltatás Bem József feliratra és a Székhelyszolgáltatás24 oldalán találtam magamat. Elsőként elkápráztatott a megnyerő és megnyugtató színeivel, illetve a kifinomult kialakításával. Bárki, aki fellép erre az oldalra, rögtön tudhatja, hogy nem csak valami olcsó alternatívát fog találni, hanem minőségi szolgáltatásért fog fizetni. Nagyon örültem, hogy ha sikeres leszek és megkérdezik, hogy hol alapítottam székhelyet, erre az oldalra irányíthatom majd az ismerőseimet.

székhelyszolgáltatás bem józsef

A kialakításon felül pedig nagyon fontos, hogy a tájékoztató szöveg is jól legyen megszerkesztve. Nem csak az számít, hogy mennyire informatív, hanem, hogy olvastatja-e magát. A Székhelyszolgáltatás24 tájékoztatójának olvasása közben pedig szinte el is feledkeztem minden más dologról, amit aznap kellett csinálnom. Tömören volt megírva, mégis annyira jól volt pontokba szedve, hogy mindig azt éreztem, hogy kíváncsi vagyok a következő bekezdésre. Ennek köszönhetően alig felejtettem el valamit abból, amit elolvastam, és kicsit azt érezhettem, hogy betekintést nyertem a cégalapítás világába.

A szöveg elején említettem, hogy egy székhelyszolgáltatás Bem József feliratra kattintva léptem fel az oldalra. Kíváncsivá tett, hogy pontosan hol helyezkedik el a székhely. Ahhoz, hogy megtaláljam, csak annyit kellett tennem, hogy egyszerűen lejjebb tekertem az oldalon. Amit pedig találtam, mérhetetlen elégedettséggel töltött el. A Bem József utca Budán található, ráadásul a Duna mellett. Számomra ez egy ideális hellyé tette a székhelyszolgáltatáshoz, hiszen kit nem tölt fel energiával, ha kinéz az ablakán és a Dunát látja?

Mivel ilyen jó helyen lehetett székhelyet alapítani, ezért most már biztos lehettem abban, hogy a Székhelyszolgáltatás24 tényleg nem csak hiteget minket azzal kapcsolatban, hogy prémium szolgáltatást nyújtanak. Ráadásul, ha ez nem lenne elég, akkor még azt is elmondom, hogy az első hónapot ajándékba adják. Ezzel pedig engedik, hogy kicsit hozzászokjunk az új helyzethez és beindulhasson az üzlet. Számomra ez egy rendkívül szimpatikus hozzáállás volt, ami biztosította, hogy mindkét oldal sikeres legyen.

Végső soron nem bántam meg, hogy rákattintottam a székhelyszolgáltatás Bem József feliratra. A Székhelyszolgáltatás24-nél minden kívánságom teljesült. Az ügyintézés simán ment, mindenki kedves és informatív volt. Én pedig magabiztosan belekezdhettem az álmom megvalósításába, most már úgy, hogy egy székhelyet is tudhattam magam mögött.