Egy különleges selfibox szakított meg a tanulásban

Mindig is imádtam tanulni, új területekkel megismerkedni, utánanézni a dolgoknak. Az online tanulás elterjedésével erre még több lehetőségem lett, hiszen manapság már tényleg bármi elsajátítható az interneten keresztül. Legutóbb épp a social media marketingről hallgattam meg egy előadást, online.

A keresőmotorok persze folyamatosan munkában vannak, így egy reklámot dobott elém a rendszer, méghozzá a selfibox hirdetését. A selfie és a box szavak jelentésével tisztában voltam, de hogy mi lehet a kettő együtt? Fogalmam sem volt! Ahogy elolvastam a beszámolót, minden világossá vált.

A selfibox nem más, mint egy olyan kicsi, de sokoldalú szerkentyű, amelynek segítségével a különböző rendezvényeken, zsúrokon , esküvőkön a résztvevők fotót készíthetnek magukról. Csak beállítják és készülhetnek is a jobbnál jobb képek. A selfibox segítségével számtalan darab készülhet, amelyeket ráadásul ki is nyomtat ez a csodálatos eszköz. Így azonnal kézbe is vehetjük őket.

A selfibox üzemelési ideje alatt végig egy munkatárs segíti a fotózást, így ha valamivel elakadunk, segít majd. A gép nem csupán fotóz és nyomtat, de beépített tükörreflexes vaku is van benne, így abban az esetben is csodás képek fognak készülni, ha nem tökéletes a beállítás vagy a megvilágítás.

A fotósarok felállításához – ahová a selfibox elhelyezésre kerül – egy 3×3 méteres sarokra van szükség. A fotózáshoz hátteret is választhatunk, valamint vicces kiegészítőkkel okozhatunk még mókásabb pillanatokat. Így parókák, szemüvegek is a rendelkezésünkre állnak. sőt, akár az esemény idejével, helyszínével vagy éppen a cég logójával ellátott keretet is kérhetünk a képekre, így garantáltan egyediek lesznek. Fenomenális, ugye?

A képeket digitálisan is átadja a selfibox munkatársa, így megoszthatjuk őket a közösségi mediaban is. A tanfolyamon épp azt tanultam, mennyire fontos az egyedi képek megosztása.

A selfibox kicsit el is vette az eszemet a tanulástól, nehéz volt visszatalálni a tananyaghoz. Persze nem adtam fel, hiszen már kifizettem a tanfolyam díját. Alig várom, hogy bulit rendezzek, biztosan bérlek egy selfiboxot is!

selfibox