Ez a flottakezelő oldal megmutatja, hogy lehet céges autód jó feltételekkel

Az interneten manapság már számos különféle témában találhatunk jó minőségű, kiválóan felépített oktatóanyagokat. A flottakezeles.hu flottakezelő weboldal ingyenesen letölthető tananyaga például abban segít, hogyan lehet céges autód kis- vagy középvállalkozóként, jó feltételekkel.

5 részes sorozat a flottakezelő alapismeretek elsajátításához

A flottakezeles.hu tudja, hogy a flottakezelés nem egyszerű dolog. Főleg a kis- és középvállalkozóknak. Öt részből álló, ingyenesen letölthető online flottakezelő tananyaguk segítségével azonban könnyen elsajátíthatjuk a legfontosabb flottakezeléssel kapcsolatos ismereteket, és könnyebben felismerhetjük a rossz vagy csak látszólag jó ajánlatokat.

A levélsorozat segít abban,:

  • hogy megtanuljuk, hogyan választhatunk olyan céges autót, aminek nincsenek rejtett költségei és lappangó, de később sok fejfájást okozó problémái.
  • hogy tisztában legyünk azzal, mikor és milyen finanszírozási módot válasszunk annak érdekében, hogy valóban jól kijöjjünk a költségvetésből, ahelyett, hogy csak úgy tűnne, hogy jól kijövünk.
  • hogy megtanuljuk azt a bevált flottakezelő módszert, aminek köszönhetően szinte teljesen pontosan meg tudjuk állapítani, meddig érdemes használni egy céges kocsit, és mikor érdemes túladni rajta.
  • hogy elsajátíthassuk azokat az azonnal használható megoldásokat, amik segítenek abban, hogy ne költsünk túl sokat autógumikra sem.
  • és hogy a dízel, a hibrid és a benzinmotor közül melyiket milyen helyzetekben érdemes választani.
flottakezelő

A flottakezeles.hu segítségével tehát olyan online tananyag kerülhet a kezünkbe, amelynek segítségével minden alapvető flottakezelő ismeretet elsajátíthatunk. Ezáltal pedig biztonságosabban vághatunk neki a céges autók beszerzésének és fenntartásának.

Ha pedig flottacsomagra lenne szükségünk, akár azonnal választhatunk is a flottakezeles.hu által kínált superior, comfort vagy standard csomagok közül aszerint, hogy melyik felel meg leginkább az igényeinknek.