Fél tudás nem tudás, tudj meg többet az 50százalék webáruházról most!

Egész életünkben azt kell hallgatnunk, hogy az 50% semmire sem elég, mindig nyújtsunk 100%-ot, ne elégedjünk meg a rosszabbik jeggyel. Viszont mi a helyzet az 50%-os leértékelésekkel? Az is olyan rossz lenne? Fél ár nem ár? Dehogynem! Az 50százalék webáruház az élő példa arra, hogy igenis vannak helyzetek, amikor az 50% többet ér, mint a 100%!

Az 50szazalek.com oldalon olyan elképesztő kedvezmények várnak mindenkit, hogy csak kapkodjuk a fejünket. 18%-al olcsóbb elektromos roller, 24%-al olcsóbb meleg levegős fritőz, 33%-al olcsóbb locsolótömlő – itt kész vagyont meg lehet takarítani, ha nagy bevásárlást tervezünk. Az autós kiegészítőktől kezdve, a lakberendezési kellékeken át a szépségápolásig mindent, de tényleg mindent megtalálunk egy webshopban – hát nem szuper?

50százalék
Áreső az 50százalék webáruházban!

Nem is tudtam hirtelen dönteni a bőség zavara miatt, így elkezdtem szépen sorban végigmenni a termékeken, hogy szemügyre tudjam venni a szuper kedvezményeket és a minőségi termékeket, elvégre nem minden nap találkozik az ember ilyen hívogató kombóval.

Nőkhöz híven, elsőként a lakberendezésre vetettem rá magamat, lássuk, mivel tudnak szolgálni számomra. A lista nagyon széles, a háziasszonyoknak ez az igazi cukorkabolt: fürdőszobai berendezések és bútorok, sőt szekrények, tárolók, tartók és dobozok is találhatók ezen a nagyszerű oldalon. Azonban még koránt sincs itt a lista vége, hiszen a szezonális kiegészítők jegyében találhatunk műfenyőket és karácsonyi díszeket is, valamint lakásfelújítási kellékeket is. Legyen szó matricákról, öntapadós fóliákról vagy szobrokról, itt azt is megtalálod!

A komfortkiegészítőknél még lakásillatosítókat, diffúzorokat, párologtatókat is találhatunk, nem beszélve a matracokról és fedőmatracokról. Ha pedig egy kis biztonságot szeretnél becsempészni a lakásodba, érdemes rápillantani a széfekre is.

Nem is tudok hirtelen olyan boltot vagy webshopot mondani, ahol ez mind megtalálható és ez csupán egy szelet a nagy tortából. Engem a lakásillatosítók kategória csigázott fel, így azonnal rá is kattintottam. Volt nekem is itthon egy diffúzorom, azonban már elég régi volt szegényke, ezért is döntöttem úgy, hogy ha esetleg találok jó áron valamit, akkor lecserélem.

Két fajta diffúzor kapható az 50százaléknál, egy ultrahangos és egy USB-s. Az utrahangosat 26%-os kedvezménnyel lehetett megvenni (az akció még mindig él), így 10 790 Forint helyett 7 990 Ft-ért sikerült a kosárba helyeznem a szuper, ultrahangos aromaterápiás diffúzoromat.

Itt akár meg is állhattam volna, de inkább tovább nézelődtem az oldalon. Eléggé jól indult a keresésem, így kíváncsi voltam, mit találhatok még. Szerencsére nagyon logikusan van elrendezve az egész webshop és könnyedén megtalálhatja mindenki azt, amit keres.

Rámentem a háztartási kellékek kategóriára, azon belül is az evőeszközökre, mivel egy új evőeszköz készletre is szükségem van, ha jobban belegondolok. Azonnal belefutottam egy nagyon különleges, fekete – arany készletbe, ami egy az egyben magával ragadott. A 24 részes szett akciósan 16 990 Ft helyett 14 990 Ft-ért volt kapható, ami 12%-os leértékelést jelentett. Itt minden ilyen olcsó?

Ezt követően még úgy döntöttem, hogy megnézem az egészségmegőrző termékeket is, nagyon érdekelt, hogy mi lehet itt. Hamar kiderült, hogy a lázmérők, vérnyomásmérők és védőmaszkok mellett sokkal több dolog kapható itt, mint amire elsőre gondoltam. Infralámpa, zero waste jegyében menzesz kehely, talpbetétek és tartásjavítók is. Tényleg minden megtalálható, ami az egészségünk megőrzésére szolgálhat, még lépésszámlálót és pulzusmérőt is lehet kapni

Mindig is akartam egy infralámpát, így arra mentem rá. A kategórián belül volt egy infralámpa és egy sókristálylámpa is, mind a kettő elég jó áron. Igaz, hogy egyik sem volt leakciózva, de még így is olcsóbbak voltak, mint azok, amiket én eddig találtam, így mind a ketten a kosaramban landoltak.

Nem szerettem volna már több mindent venni, valami mégis elcsábított engem a szépségápolási termékekhez, és kikötöttem az arctisztító gépek, arcápolási eszközök kategóriában. Elég sok minden volt itt és meglehetősen jó áron, legtöbbjük pedig természetesen akciósan.

Két dolgot választottam ki innen, egy arcszaunát, ami 10%-os engedménnyel volt és egy arc szőrtelenítőt, amin a kedvezmény 9%-os volt. Elég sokat szoktam böngészni az online shopokat, azonban ilyen jó árakat nem gyakran látok. Szoktak egy-két látszatkedvezményt alkalmazni néhányan, de ilyen nagy akciókat és ráadásul folyamatosan, egyáltalán nem.

Az 50százalék még egyszer sem hagyott cserben, főként a szezonális termékekre biztosítanak őrült akciókat. Például a kerti munkák beindulása miatt most tavasszal a lombfújók, elektromos festékszórók, akkus fúrók 20-30%-os engedménnyel vannak és ez még csak a kezdet.

Ezzel a vásárlásommal 5700 Forintot spóroltam, ami elég szép összeg, hiszen a rendelésem végösszegének egy hatodát faragtam így le. Ez már egy új terméknek az ára, ha úgy nézzük. Rá is mentem a rendelésre és mivel elértem az értékhatárt, ingyen volt a szállítás is, újabb 1590 Forint spórolás nekem. Annyit kér az oldal, hogy regisztrálj fel a webshopra, cserébe ők állják a teljes kiszállítási költséget. Teljesen megéri, hiszen így feliratkozunk a hírlevélre is, amiben folyamatosan tájékoztatva leszünk a folyton frissülő brutál akciókról!

Egyszer olyan sokat rendeltem, hogy vissza kellett fognom magamat egy időre, így az e-mailjeimet se néztem, nehogy elcsábítson újra az oldal és a szuper akciók. Sajnos nem nagyon lehet ezt megállni, hiszen olyan sok jó ajánlatot kapok és ha jobban belegondol az ember, akkor belátja, hogy szüksége lenne nagyon sok dologra, de nincs rá pénze. Itt jön a megoldás: 50százalék!

Olyan jó árakon tudtam eddig beszerezni mindent, hogy a háztartásom is felvirágzott azóta. Mindennek a tetejében a kiszállítás is rendkívül gyors, hiszen kevesebb mint egy hét alatt eljuttatják a megrendelésünket. Így bátran rendeltem már innen ajándékokat is, amikor nem volt ötletem, hiszen van egy ajándékötlet fül is, ahol alkalmakra és személyeknek vannak összeválogatva a királyabbnál királyabb termékek és ráadásul szuper áron.

Egyszer nem tudtam, hogy mit vegyek anyának anyák napjára, és már nagyon közeledett a nap, így egy héttel az ünnep előtt leadtam a rendelésemet, és csak reménykedni tudtam, hogy időben ideérjen, de nem kellett csalódnom. Szombaton adtam le a rendelést, kedden vagy szerdán már nálam volt, így vasárnap szépen becsomagolva oda is tudtam neki adni.

Végül pedig, bár szerencsére még nem volt rá szükségem, 14 napos termékvisszaküldési garancia van, így ha esetleg nem válna be a termék vagy valami gond lenne vele, akkor számla ellenében visszaveszik gond nélkül. Természetesen nem ez alapján szokott az ember boltokat választani, de ez is egy nagyon fontos szempont, hiszen kevésbé fogok bizalommal vásárolni valahol, ahol még eddig nem vettem semmit és még csak vissza sem fogadják a terméket, ha nem válik be, vagy esetleg feltételekhez kötik az áruvisszavételt.

Összességében én egy nagyon változatos, ügyfélcentrikus és kiváló cégnek tartom az 50százalékot. Legszívesebben világgá kürtölném a szuper ajánlatokat, hogy ne csak mindig én csemegézzek a kínálatból. Érdemes elmenteni könyvjelzőnek az oldalt és felregisztrálni a webshopra, hiszen hetente bővül a termékkínálat és változnak az akciók is, így ha az egyik nap nem találod meg azt amit keresel, ajánlom, hogy nézz vissza pár nap múlva, garantáltan szembe fogod magad találni a termékkel, ráadásul szuper áron! Lehet, hogy féltudás nem tudás, de a fél ár a teljes árat jelenti az 50százaléknál!