Itt sokat tanulhatunk a gyógytornászoktól a testünkről

Mivel a doktori kutatásom fő témája is a mesterséges intelligenciához volt köthető, ezért az egyetem számára nem volt kérdés, hogy engem is bevonjon az ehhez kapcsolódó tananyag kidolgozásába, amit egy nyári kurzusra fejlesztettek ki érdeklődő hallgatóknak, valamint cégvezetőknek. Ennek pedig nagyon örültem, mert sajnos sok olyat látok ma az online térben, hogy egyfajta hívószó lett az MI, és sok olyan ember is beáll mögé haszont remélve, akinek valójában nincs meg a kellő tudása a témával kapcsolatban. A másik, amire harapok, hogy sokan próbálják a területükön kényszeredetten alkalmazni a mesterséges intelligenciát, olyan feladatokra is, amikre nem alkalmas, ahelyett, hogy kvázi asszisztensként használnák – mert sok esetben ez a leginkább kézenfekvő megoldás. Nem fog konkrét feladatokat szakértők, tanítás nélkül úgy véghez vinni, mint egy ember, ezért fontos az, hogy edukálják a kutatók a közönséget, ahogyan mi is tesszük.

A gyógytorna magánrendelés is betölthet egyfajta edukatív szerepet, ezt magam tapasztaltam egy komolyabb sérülés után a Therapy4U csapatánál. Egy olyan gyógytornász kezei közé kerültem, aki már hosszú évek tapasztalatát gyűjtötte össze, és természetesen mindig képezte is magát, hogy a legújabb módszereket ismerhesse, így olyan mértékben kaptam vissza a mobilitásomat és a fájdalommentes mindennapokat, amiről álmodni sem mertem. Ezért mindig hálás leszek neki és a teljes Therapy4U team-nek, és természetesen azóta előszeretettel ajánlom is őket, mert tudom, hogy sokszor mennyire nehéz a sok gyógytorna magánrendelés között eligazodni és megtalálni a megfelelő szakembereket. Mivel A Back 2 Balance koncepcióról a weboldalukon, a therapy4u.hu oldalon is olvashattok hosszabban, ezért azt most nem részletezném, de annyit mindenképpen szeretnék elmondani, hogy ez a módszer egyedülálló, és hosszabb távon azt hiszem, csak így lehet fenntartani a tünetmentességet és az elért állapotot. A Therapy4U gyógytornászának köszönhetem, hogy nem járnak komoly szenvedéssel és nyűglődéssel a mindennapok, ráadásul tényleg sokat tanultam tőlük és általuk, amely tudást azután is tudom alkalmazni, hogy velük már véget ér a közös munka. Szerintem ez elég meggyőző, mert joggal merülhet fel az emberben, hogy mi van, ha egy probléma időről időre újra meg újra felüti a fejét – még ha esetleg kevésbé intenzíven is –, és ők pont erre kínálnak megoldást a Back 2 Balance koncepcióval. Egyszóval bátran vágjatok bele, kérdezzetek tőlük, és készüljetek úgy az állapotfelmérésre, hogy onnantól megváltozik az életetek – visszakapjátok ugyanis a fájdalommentes mozgás nyújtotta örömöt.

Ha tehát éppen gyógytorna magánrendelés keresésében vagy Budapesten, akár komoly gerincproblémával, akár sérüléssel, vagy egyszerűen a mozgásszegény életmódod miatt szeretnél tenni valamit önmagadért, akkor szívből ajánlom számodra a Therapy4U szakértő brigádját – biztos vagyok benne, hogy köreikben találni fogsz olyan gyógytornászt, aki szakmailag és emberileg is jó választás lesz majd számodra. A részletes információkért, a pontos címükért, elérhetőségükért és áraikért pedig látogass el a therapy4u.hu oldalra. Tapasztalatból mondhatom, hogy igazi profik dolgoznak náluk, maximálisan ügyfélközpontú és türelmes hozzáállással, így biztosan te is megtalálod majd velük a közös hangot.