Két tananyag között találtam egy remek acélfeldolgozó céget

Egy felnőttképzést kezdtem el csinálni nem olyan régen, ugyanis régi álmom, hogy valami olyan munkám legyen, amivel alkothatok valamit. Így elkezdtem ebben az évben egy asztalos tanfolyamot. A gyakorlati része nagyon jól ment, már csak az elméleti tárgyakból kell levizsgáznom, hogy meglegyen a képesítésem. Sajnos eléggé feltorlódott a tanulnivaló és sok tananyagot kell átnéznem a napokban.

Most is éppen olvasgatom a famunkákkal kapcsolatos anyagokat, közben pedig egy cégnek a honlapját is nézem, mert egy barátom küldött a napokban egy e-mailt, hogy ezt mindenképp olvassam el. Ez állt az üzenetben, plusz egy link: Bemutatkozás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás.

Azért küldte ezt a céget, mert fiam ilyesmi területen keres munkát. Szóval utánanéztem a cégnek, ami szimpatikus volt már az elő oldal alapján is, ami a Bemutatkozás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás volt. Megtudtam, hogy a cég egy nagyobb cégcsoportnak a tagja, és már 1999 óta a piacon vannak. Teljes mértékben magyar tulajdonú a cég, és még a munkatársakat is meg lehet keresni a honlapon, akiknek a telefonszámuk és az e-mail címük is fel van tüntetve.

Több területen is tevékenykedik az Acélpartner Kft. nevű cég, a legfontosabbak a CNC vezérlésű lángvágás és a szintén CNC vezérlésű plazmavágás. Foglalkoznak hegesztési gyök előkészítéssel, felülettisztítással és acélszerkezetek gyártásával is – fiamnak ezen a területen van gyakorlata. Végeznek lemezlakatos munkákat is és CNC gépi forgácsolást is. Ezeken kívül még értékesítenek melegen hengerelt durvalemezeket, több különböző minőségben. Például melegen hengerelt ötvözetlen durva lemezeket, melegen hengerelt finomszemcsés durva lemezeket, melegen hengerelt növelt folyáshatárú és kopásálló durva lemezeket és melegen hengerelt nemesíthető és betétben edzhető durva lemezeket is. Továbbá építőipar kivitelezéssel és tervezéssel is foglalkozik a cég.

Bemutatkozás – Acélpartner Kft. - CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás

A honlapon bukkant rá kedves ismerősöm, aki küldte a cégről a bemutatkozást, hogy van karrierlehetőség is az Acélpartnernél. Én magam is megtaláltam a leírásokat és kifejezetten megörültem, hogy a fiamnak pont jó munkák vannak itt. Lehet jelentkezni darukezelő, termék összekészítő munkatársnak, olyan szakemberek jelentkezését is várják, akik lángvágással foglalkoznak és gyakorlatuk is van ezen a területen, valamint targoncás, alapanyag raktáros pozícióra is lehet jelentkezni. Egész egyszerűen a honlapon kell kitölteni a jelentkezési űrlapot.

Elküldtem fiamnak is gyorsan ezt a honlapot még mielőtt nekiláttam volna a második tananyag átolvasásának. Válaszolt is gyorsan, hogy mennyire sok közösségi média oldalon megtalálható a cég. Ugyanis fent vannak a Facebookon, az Instagramon, a YouTubeon és a Linkedinen is, valamint többször szerepeltek rádió műsorokban, és megtalálható a honlapon több szakcikk is, különféle napi sajtóban. Van még egy reklámkampány is, ami a céggel kapcsolatos, valamint át lehet menni a cégcsoport többi cégének honlapjára is.

Remélem fiam megpályázza valamelyik állást, mert nagyon úgy érzem, hogy ez neki való lenne. Emellett mind a ketten az építőiparban tevékenykedhetnénk a jövőben.