Mindig lehet újat tanulni a linképítésről is

Míg korábban csak a könyvekből nyerhettünk új tudást, manapság az internet segítségével szinte mindenre választ kaphatunk. Mindez egy olyan személynek, aki imád a legkülönfélébb témákban újabbnál újabb ismeretekre szert tenni, maga a mennyország. Így történhet meg az, hogy unalmas óráimban csak böngészgetek, közben pedig mégis megannyi hasznos dolgot találok.

Nemrég akadtam a “Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán” keresőkifejezéssel a Keresőben Első oldalára. Olyan sokrétű a tevékenységük, hogy nehéz röviden összefoglalni, de megpróbálom. A keresőoptimalizálás, linképítés és weboldal készítés mellett tanácsadással, arculat- és logótervezéssel, szövegírással és hirdetéskezeléssel foglalkoznak. Mindezzel elsősorban azoknak próbálnak a segítségére lenni, akik vállalkozásuk weboldalán a forgalom és a interakciók számának fellendítését tűzték ki célul. Ehhez különböző csomagok állnak a rendelkezésünkre, de lehetőség van külön-külön is igénybe venni az egyes szolgáltatásokat.

A honlapjuk egyik legfrappánsabb része a “Munkáink számokban”. Itt mutatják be ugyanis a konkrét számokat, például hogy 129 elégedett ügyfelet tudhatnak körükben. Ezalatt 65 weboldalt készítettek el, 935 cikket írtak meg a különböző oldalakra, valamint majdnem 20.000 linket építettek – elképesztő, ugye?

Már maga az ígéret, azaz a “Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán” is elég beszédes azzal kapcsolatban, hogy egy profi csapattal van dolgunk, de engem a Weboldal készítés menüponttal nyűgöztek le leginkább. Részletes leírást kapunk ugyanis arról, mi az a tíz legfontosabb kérdés, amelyet cégvezetőként végig kell gondolnunk ahhoz, hogy megalkothassák a számunkra tökéletes felépítésű honlapot.

Így ma is tanultam valami érdekeset, és remélem, másnak is hasznos lesz az információ, nem csak nekem.