Nepáli füstölők az otthoni tanulás okozta stressz csökkentésére

A vírushelyzet miatt biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek problémája van az otthoni tanulással. Akár szülői akár diák szemszögből. Mikor már a legapróbb dolgon is fel tudod húzni magad, vagy a legegyszerűbb feladattól kapsz szorongó görcsöt, itt az ideje valami megoldás után nézni. Őszintén szólva, én sok mindent ki próbáltam. Utána olvastam szakkönyvekben, próbáltam meditálni, rendszeresen mozogni, de valahogy semmi nem akart használni. Már ott tartottam, hogy jó lesz, ha pszichológus után nézek, mert ez nagyon-nagyon nem normális. Az utolsó dobásom volt a füstölők kipróbálása.

Az egyik barátnőm ajánlotta az oldalt. Neki is hasonló problémái voltak, de neki főleg álmatlanságban nyilvánult meg ez az egész stressz dolog, szóval egyértelműen más füstölőt használt. De volt olyan kedves, hogy elküldje az oldal linkjét (https://www.nepalitermekek.com/collections/fustolok) messengeren. Meglepően megtetszett az oldal. Sosem voltam nagyon oda a buddhizmusért, de ahogy elnézegettem a termékeket, meg az oldalhoz tartozó blogról a posztokat, lett egy olyan érzésem, hogy csak azért mert félremagyarázták.

Minden esetre a könyvek között bőven találtam olyat, ami segíthet a helyzetemen. Ha esetleg nem is segítenének, ajándéknak mindenképp jók lennének. A barátaim és családom körében bőven vannak olyanok, akiket érdekelhet a téma. Mivel a termékek nagy része inkább a buddhista “valláshoz” kötődik, nem nagyon volt értelme körülnéznem, de ha valakinek épp hangtálra, mandalára, imazászlóra vagy egyéb hasonló, megszentelt buddhista dologra lenne szüksége, az nyugodtan keresse fel az oldalt a https://www.nepalitermekek.com/collections/fustolok linken. Persze az egyéb kategóriában voltak a laikusnak való termékek is, mint szappanok, gyógyteák, illó olajok és szépítő szerek is. Ez utóbbi igazi csábítás volt, de sajnos pont karácsonyra kaptam egy rakattal ajándékba, és szigorú szabályom, hogy csak annyit veszek ilyenekből, amennyit elhasználok hatályos időn belül.

Végül persze füstölőket is rendeltem, és ugyan mindent nem hozott rendbe egy szempillantás alatt, de már sokkal jobbak a dolgok. Ha esetleg ti is hasonló problémákkal küszködtök, ajánlom felkeresni az oldalt (https://www.nepalitermekek.com/collections/fustolok) ha segíteni nem is segít de illatuk nagyon jó van.