Tanulj meg gyertyát készíteni házilag!

Imádom, hogy manapság már mindenhol lehet találni, és online, akár ingyenesen is számos tananyag érhető el a különféle témákban. Ha csak arra gondolunk, hogy korábban minden információ sokkal nehezebben volt beszerezhető, akkor is csak sejthetjük, hogy milyen jó dolgunk van ilyen szempontból. Amúgy én hiszek az élethosszig tartó tanulásban, és szerintem mindig megéri újdonságokat kipróbálni és elsajátítani. Engem úgy érzem, fiatalon tart!

Nem tudom, van-e vele tapasztalatod, de a gyertyakészítés házilag nagyon jó móka, ráadásul nem is egy nagy ördöngösség, ha engem kérdezel. Van egy tippem is számodra, ha alapanyagot keresel a kézműveskedéshez: a Pipere Portánál gyakorlatilag a gyertyakészítés házilag csak az egyik dolog, amihez egy csomó dolgot beszerezhetsz, ha szappant csinálnál, vagy bármilyen házi krémet, kozmetikumot, akkor is jó helyen jársz.

A webáruház profi és megbízható – hidd el, tapasztalatból beszélek -, így ha érdekel, milyen lehet a gyertyakészítés házilag, akkor már semmi nem áll utadba, ha a Pipere Porta mellett döntesz. Elég egy kis időt szánnod a válogatásra, és néhány napon belül már meg is érkeznek az otthonodba a kiválasztott alapanyagok. Egyszerűnek tűnik, ugye? Az is, valóban. Az én kedvencem egyébként a shea vaj és a fehér agyag, de számos olyan alapanyag van még náluk, amiből szívesen kevernék kencét egy napon.