Te merre kalandozol el tanulás közben?

Vannak nagyon jó tanácsok arra vonatkozólag, hogy mit tehetünk akkor, hogyha könnyedén elkalandoznak a gondolataink tanulása közben. Ilyen például, hogy minden olyan eszközt kapcsoljunk ki, vagy rakjunk el a közelünkből, ami elvonhatja a figyelmünket, ez tipikusan például a telefon lehet, ahol az üzenetekre azonnal reagálni akarunk.

Ez sok esetben beválhat, de olyankor, amikor egy konkrét téma körül pörög az agyunk, akkor szerintem az egyetlen megoldás az, ha mielőbb megoldjuk azt a témát, ami nem akar kimenni a fejünkből. Nálam ez most a https://cipomarket.hu/mayo-chix oldal volt. Ahogy jött a jó idő, már egyből azon járt az agyam, hogy milyen új cipővel kellene bővítenem a palettámat a szabadtéri programokhoz.

Miért pont ennek az oldalnak a tartalma járt a fejemben folyamatosan? Mindig a tőlük veszem a cipőket. Egyrészt azért, mert a szállítási idő nagyon rövid. A legtöbb esetben már a megrendelést követő egy-két napon belül megérkezett hozzám a megrendelt termék. Azt hiszem, hogy a leghosszabb szállítási idő az talán négy munkanap lehetett, de ez egyszer fordult elő, és akkor sok terméket is rendeltem, lehet, hogy ez dobta meg a szállítási időt. Minden más esetben tényleg már a következő nap hozta is a futár a cipőmet.

A barátnőm nem olyan régen rendelt tőlük egy Mayo Chix cipőt. Valami brutál jól néz ki, nagyon tetszett nekem, a sarok kialakítása és a mintázata miatt is. Így én is célirányosan már rögtön a https://cipomarket.hu/mayo-chix oldalon kötöttem ki tegnap este. Itt néztem meg a cipőket, de nem mélyültem el akkor. Most mivel nem tudtam kiverni a fejemből, a tanulást egy kicsit félreraktam, hogy elintézzem a rendelést. Nem akartam egyből megvenni pont ugyanazt a cipőt, amit barátnőm és vásárolt. Így használtam az oldalnak a szűrőit, hogy találjak még hasonlóan jó cipőket a kínálatban, ami az én ízlésemhez leginkább illeszkedik. Ehhez nagyon szuperül kialakították a szűrőket, itt tudtam például azt kiválasztani, hogy milyen színű cipők iránt érdeklődök. Én az arany színeket nagyon kedvelem, így ez volt az első, amit kiválasztottam, valamint a bézs színeket is nagyon csípem. Ezekbe merültem el, mivel kidobott jó pár találatot az oldal, de még sok más színben is lehet találni cipőket, illetve a színeken kívül a méretet is bele lehet állítani. Ha pedig fontos, hogy mekkora sarka van a cipőnek, amit meg szeretnénk vásárolni, akkor azt is be lehet állítani, hogy milyen sarokmagasságú cipőre vágyunk. Szeretem, amikor valami ilyen egyszerűen, érthetően működik.

A színeken, formákon, egyéb tulajdonságokon kívül az árat is be lehet állítani aszerint, hogy milyen intervallumú összegben gondolkodunk. Én most kifejezetten tavaszi cipőket néztem, de szeretném kiemelni, hogy nem csak szezonnak megfelelő cipőt lehet kapni ebben a webáruházban, hiszen akár bakancsokat is lehet vásárolni annak ellenére, hogy most már tavaszias, nyári idők vannak.

Legtöbbször elcsípek valamilyen kedvezményt az oldalon. Persze nem mondom azt, hogy mindig minden cipőn van kedvezmény, de érdemes folyamatosan követni az oldalt és nézni az árak alakulását, mert nagyon sok esetben kedvezményesen árusítják a cipőket, akár szezonálisan is leakcióznak termékeket, vagy csak úgy.

A szűrők beállításaival pikk-pakk meglett az új cipőm, a rendelési folyamat is nagyon gyorsan lezajlott, így néhány kellemes nézelődős perc után vissza is térhettem tanulni. Ilyen egyszerű az egész. Ha a te gondolataid is a cipők felé járnak, nézd meg a kínálatot a Cipőmarketen, rendeld meg pillanatok alatt, és már is tudsz arra koncentrálni, amire kell.