Új hobbit választottam, lelkesen tanulom minden csínját-bínját

Gyerekem középiskolás lett és kollégiumba költözött. Furcsák a hétköznapok, amikor szobája üresen áll és alig várjuk a hétvégéket az apjával, amikor újra együtt lehet a család. Hirtelen szabad délutánjaim, estéim lettek, így úgy döntöttem, valami új időtöltés után nézek. Már régen szerettem volna megtanulni szabni-varrni. Elkezdtem egy online tanfolyamot, ami színvonalas oktatást nyújt és a tananyagok is részletesek, jól felépítettek. Emellett könyveket is olvasok a témában, és egy remek varrógépet is beszereztem már.

 A Varrógépgurunál vásároltam meg a gépet, amivel nagyon elégedett vagyok és elég jól sikerült már összebarátkozni vele. Ők nem csupán gépeket értékesítenek, de rendkívül fontosnak tartják, hogy a vásárlók elégedetten távozzanak az üzletből. Segítségüknek és tanácsaiknak köszönhetően én is az elképzeléseimnek megfelelő, legjobb ár-érték arányú berendezést választottam ki.

25 év tapasztalatának köszönhetően nemcsak a gépek forgalmazásában képviselnek minőségi szolgáltatást, de szaktanácsadásban és szervizelésben, javításban is. Termékkínálatuk úgy van összeállítva, hogy abban mindenki megtalálja elképzeléseinek, céljainak és pénztárcájának megfelelő berendezések. Ipari és háztartási célra is lehet náluk vásárolni.

A munkatársak mindenben segítenek, főleg kiigazodni a termékek között és kiválasztani a minden szempontból legmegfelelőbbet. Még a gépek kipróbálására is van lehetőség.   

Webáruházuk a www.varrogepguru.hu oldalon érhető el. Van fedőzőgép, gomblyukazógép, reteszelőgép, kéttűs gyorsvarrógép – varrógépek – varrógépguru kínálatában. A felsorolás egyáltalán nem teljes, és akkor még nem beszéltünk a márkák sokszínűségéről sem a termékek között. Csupa színvonalas, megbízható márkák berendezéseit forgalmazza az üzlet, kiváló árakon. Nemcsak varrógépek, de szabászati gépek, varrodai székek is vannak a választékban.

Az értékesítés mellett gépek javításával is foglalkoznak. Profi műszerészük gyorsan és pontosan dolgozik, nem került még ki gép úgy a keze közül, amivel ne tudott volna kezdeni valamit. Olyan eset lehetséges, amikor egy-egy berendezést már nem éri meg javíttatni. Ilyenkor sem kell kétségbeesni, mert a kollégák az üzletben segíteni fognak megtalálni a kézenfekvő megoldást: segítenek egy új, ár-érték arányban is megfelelő gépet találni.

A gépekre garancia is jár

Ezekre jár garancia, méghozzá sávosan, az vételárnak megfelelően. Ha berendezés összege tíz- és százezer forint közötti, egy év érvényesíthető. Két- és kétszázötvenezer forint között kettő, kétszázötvenezer forint felett pedig három évig lehet jótállást érvényesíteni.

A webáruház esztétikus felületű, könnyű használni. A menü úgy van kialakítva, hogy könnyedén eligazodhatunk a termékek között. Szűrőket és gyorskeresőt is tudunk használni. A gépekről a leírások részletesek és képek is vannak. Információ e-mailen és telefonon is kérhető, de kapcsolatfelvételi űrlapot is ki tudunk tölteni. A megrendelés menete a szokásos, gyorsan, pár kattintással végezhetünk vele. Fizetni előre utalással, bankkártyával online, vagy utánvéttel is lehet. A szállítást a GLS futárszolgálat végzi, csomagunkat megadott címre, vagy csomagpontra is kérhetjük. A költség minimális, csupán 1.600.- Ft. Van olyan eset is, amikor szállítási díj nem kerül felszámolásra, ez 50.000.- Ft végösszegű vásárlások esetében van így.

Ha nem vagyunk elégedettek a gépünkkel, visszaküldésre is van lehetőség. Figyelni kell rá azonban, hogy eredeti dobozában, hiánytalanul, kifogástalan állapotban juttassuk vissza a berendezést.

Nekem ilyesmi meg sem fordult a fejemben és nem gondolnám, hogy gyakori jelenség lenne a Varrógépgurunál.

Ha bármilyen ipari vagy hobbigépre, szélezőgépre, interlock gépre, kéttűs gyorsvarrógépre, vagy bármilyen varrógépekre van szükségünk, a varrógépgurunál járunk a legjobb helyen. Hogy miért? Mert itt minőségi termékeket és profi tanácsadást, udvarias kiszolgálást fogunk kapni.